ALBUM

Personal

Termeni si conditii


Conditii de utilizare

Everline este un site care ofera servicii si este administrat de Everline Imobiliare SRL avand CUI 38301574 si J3/2395/2017, cu sediul in Pitesti, Calea Bascovului nr.19.

Termenii si conditiile reglementeaza intreg site-ul Everline inclusiv domeniile si sub domeniile din componenta sa. Acesti Termeni si conditii constituie acordul legal dintre dvs. si Everline Imobiliare SRL. Accesarea si vizitarea website-ului, inregistrarea unui cont si/sau folosirea serviciilor de publicare pe Everline inseamna acceptarea neconditionata in totalitate a Termenilior si Conditiilor. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile nu utilizati site-ul, serviciile sau produsele oferite de Everline.

Definitii:

„Everline” – reprezinta intreg site-ul Everline.ro cu toate domeniile, subdomeniile si paginile care tin de site.

„Vizitator” – Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza website-ul sau orice persoana fizica sau juridica care achizitioneaza sau foloseste serviciile oferite prin intermediul Everline dar nu este inregistrat si nu are cont.

„Utilizator” - Orice persoana fizica sau juridica care este inregistrata pe Everline si a creat o pagina/site pe Everline.

„Pagina Proprie” – Pagina pe care Utilizatorul o creaza in interiorul site-ului Everline.

„ Continut” - Orice poza, video, text, link-uri interne si externe precum si orice  este incarcat in cadrul unei pagini. In cazul in care Continutul este incarcat de catre Utilizator pe Pagina Proprie se intelege ca este Continut Propriu.

„Tert/Terti” - Orice persoana fizica sau juridica care este inregistrata pe Everline dar nu are cont.

Termenii si Conditiile au scopul de reglementa si de a definii conditiile de utilizare a site-ului Everline.

Informatiile solicitate de furnizor sunt doar pentru a se putea creea pagina si pentru a face practic posibil utilizarea si serviciile website-ului. Utilizatorul/Tertul putand oricand sa nu le introduca in cazul in care nu este de acord. In aceste conditii daca Utilizatorul/Tertul le introduce inseamna ca este de acord cu acesti Termeni si Conditii neconditionat.

 

Prin acceptarea Termenilor si conditiilor sunteti de acord in totalitate si neconditionat de intreg continutul din Termeni si Conditii de pe Everline.ro.

Prin acordul dumneavoastra la acesti Termeni si Conditii declarati si garantati ca aveti capacitate deplina de exercitiu sau in cazul unei persoane juridice sunteti o societate care functioneaza in conformitate cu legile din Romania.

Everline isi rezerva dreptul de a modifica oricand acesti Termeni si Conditii fara nici un anunt si nici o justificare iar dumneavoastra puteti sa accesati oricand rubric de  Termenii si Conditii.

Orice Utilizator dupa acceptarea Termenilor si Conditiilor prin crearea paginii proprii pe Everline se face direct raspunzator de continutul propriu aferent respectivei pagini.

 

La crearea unei pagini personale utilizatorul i-si asuma urmatoarele obligatii:

-       Nu creati conturi decat care tin de propria dumneavoastra persoana.

-       Furnizati informatii adevarate si exacte.

-       Creati un singur cont personal.

-       Nu comunicati parola dumneavoastra nimanui si nu acordati accesul altor persoane la contul dvs.

-       Nu aveti dreptul sa imputerniciti sau sa va transferati obligatiile sau drepturile care va revin din acest site.

-       Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor va luati angajamentul sa nu efectuati nici una din urmatoarele actiuni:

  • Sa nu scrieti/incarcati sau distribuiti continut inselator, ilegal, discriminator sau fraudulos
  • Sa nu scrieti/incarcati sau distribuiti continut care incalca drepturile altor persoane inclusiv drepturile intelectuale.
  • Sa nu scrieti/incarcati sau distribuiti  continut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenta neloialt, sau este contrar bunelor practici.

                    

Continutul dumneavoastra poate fii sters sau blocat in cazul in care se incalca una sau mai multe prevederi, iar daca se incalca in mod grav aceste conditii se poate bloca sau chiar sterge contul.

In cazul in care adaugati linkuri catre alte pagini/site-uri care nu apartin Everline sunteti raspunzatori de calitatea acelor site-uri pentru a respecta legislatia din Romania si le aduagati pe propriul risc si propria raspundere. Everline nu este raspunzatoare in nici un fel si nu i-si asuma nici o responsabilitate pentru continutul acelor site-uri sau pentru alte legaturi din acestea catre alte website-uri.

Prin completarea paginii personale cu texte, imagini si altele... Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu acesti Termeni si Conditii, fiind pe deplin de acord sa fie tras la raspundere daca nu respecta acesti Termeni si Conditii.

Pentru a functionalitatea si furnizarea serviciilor pe Everline prin acceptarea Termenilor si Conditiilor ne acordati urmatoarele permisiuni permanente atat timp cat detineti o pagina personala pe site-ul nostru:

 

 

  1. In momentul in care aduceti continut pe pagina dumneavostra, adugati poze sau video, distribuiti ne oferiti in mod expres acordul pentru a putea sa gazduim, sa copiem, sa utilizam, sa distribuim, sa rulam, sa modificam, sa prezentam sau sa afisam public continutul dumneavoastra. Exemplu: In momentul in care aduceti continut pe pagina personala text, poze, video si distribuiti pe alte site-uri externe sau in interiorul Everline ne acordati permisiunea sa o stocam, sa o copiem si sa o distribuim catre alte persoane.
  2. Ne acordati permisiunea de a actualiza site-ul Everline ori de cate ori consideram ca este necesar.
  3. Este posibil sa fie necesar sa actualizam Termenii si Conditiile in anumite momente pentru a se putea realiza mentenanta si actualiza serviciile. si din aceasta cauza ne dati acceptul pentru a le modifica. Dumneavoastra avand oricand la dispozitie varianta actualizata la dispozitie in partea de jos a paginii.

 

Drepturi si Obligatii Furnizor :

-       Furnizorul nu ofera nici o garantie Utilizatorului ca website-ul va fi disponibil permanent, sau fara erori.

-       Furnizorul nu va fi responsabil pentru neafisarea paginii sau a anumitor parti din pagina daca acestea nu pot fi controlate sau nu corespund acestor Termeni si Conditii si nici pentru pagubele directe sau indirecte pe care Utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza.

-       Furnizorul nu este responsabil de eventualele pagube produse Utilizatorilor din  intarzieri cauzate de defectiuni tehnice aparute in interiorul site-ului.

-       Furnizorul nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile Utilizatorului, in special daca acesta ofera continut eronat  in cadrul paginii sale.

-       Furnizorul i-si rezerva dreptul de a sterge sau modifa sau suspenda in totalitate sau partial o pagina daca aceasta nu respecta Termenii si Conditiile. Furnizorul are dreptul de a sterge, modifica, aduga, suspenda si alte portiuni din interiorul site-ului Everline.

-       Furnizorul are dreptul de a sterge, modifica sau bloca conturile sau o anumita pagina in cazul in care exista suspiciunea ca prin intermediul contului sau paginii aferente s-au adus sau se pot aduce prejudicii altor Utilizatori sau daca pagina afecteaza in mod negativ reputatia furnizorului sau este daunator pentru furnizor.

-       Furnizorul nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea paginii proprii a Utilizatorului si nici pentru anunturile publicate in interiorul acesteia. Furnizorul nu garanteaza in niciun fel pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale Produselor descrise in pagina.

 

-       Drpturi si Obligatii Utilizator :

-       Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de Servicii, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor Termenilor si Conditiilor.

-       Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul Paginii publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala de fapt si de drept a produselor si serviciilor ce fac obiectul paginii si ca nu incalca drepturile Furnizorului si/sau ale unor terte persoane.

-       Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii si este de acord ca acesta sa fie pus la dispozitia publicului de catre Furnizor, pe toate si oricare dintre platformele sale online, precum si prin alte mijloace de publicitate, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet.